Skip to main content

Benieuwd naar de beste Tips voor jou?

Bijdragen aan een duurzamere toekomst én geld besparen.

Ben jij er klaar voor?

Onze werkwijze

Deskundig, eerlijk en betrokken

Wij delen graag onze kennis en bieden advies dat precies bij jou past. Onze werkwijze bestaat uit vijf stappen, maar we streven altijd naar een oplossing op maat. Het verduurzamen van jouw woning? Dat zien wij als onze uitdaging!

Gratis intake

Stappenplan

Kennismaking

Wij komen graag bij je langs om de beste mogelijkheden voor het verduurzamen van jouw woning te bespreken. Tijdens onze ontmoeting voeren we direct een schouw uit voor een op maat gemaakt aanbod.

Offerte

Na onze kennismaking sturen we je digitaal een gedetailleerde offerte. Deze bevat alle benodigde informatie om een helder beeld te krijgen van de huidige en gewenste situatie.

Planning

Bij akkoord met de offerte, plannen wij intern de installatiedatum en regelen de levering van de benodigde materialen. Vervolgens nemen we contact met je op om de installatiedatum definitief in te plannen.

Installatie

Met de installatiedatum in het vooruitzicht, beginnen wij aan de werkvoorbereiding. Een goede voorbereiding is essentieel voor kwaliteit, en dat is wat wij nastreven.

Oplevering

Je installatie is voltooid, en je wekt nu je eigen stroom op! Voor een complete afronding lopen we samen met jou de installatie door. Jouw tevredenheid staat bij SolarTip voorop.

Benieuwd hoe wij kwaliteit waarborgen?

Esdec

FlatFix Fusion

De wijze waarop zonnepalen worden geïnstalleerd zijn bepalend voor de opbrengst. Hoe deskundiger de panelen worden gelegd, hoe hoger de opbrengst is voor jou. Wij volgen daarom altijd de instructies van de leveranciers op.

SunPower

Naast het juiste advies, een goede voorbereiding en een deskundige installatie, is het gebruik van hoogwaardig materiaal van groot belang voor een zo hoog mogelijke opbrengst en lange levensduur. We zijn dan ook trotse partner van SunPower, waardoor we de beschikking hebben tot Maxeon panelen met de beste prestaties in de markt.

Altrex – ‘De steiger’

Goed werken is veilig werken! We werken daarom met Altrex producten, zoals een steiger met solarlift die het materiaal naar het dak transporteert.

SolarTip
Middelweg 45
5253 CE Nieuwkuijk

SolarTip
Middelweg 45
5253 CE
Nieuwkuijk

© Copyright 2024 Solartip B.V.