Skip to main content

SunPower: de partner in zonne-energie

SunPower is een vooraanstaand bedrijf in de zonne-energiesector, gericht op het leveren van hoogwaardige zonnepanelen en geavanceerde energieoplossingen. Opgericht in 1985, heeft SunPower een reputatie opgebouwd als een pionier in de zonne-industrie. 

Sunpower Logo

Geavanceerde zonnepanelen met Maxeon-technologie

SunPower staat bekend om zijn geavanceerde zonnepanelen met Maxeon-cellen, een innovatief type monokristallijne zonnecel met achtercontacten. Hierdoor bieden ze een hoger rendement en een betere duurzaamheid dan traditionele zonnecellen. SunPower-panelen hebben een kenmerkende zwarte uitstraling en zijn ideaal voor installaties met beperkte ruimte.

Innovatieve energieoplossingen met SunPower One

Naast hoogwaardige zonnepanelen heeft SunPower geïnvesteerd in andere productontwikkelingen, zoals het SunPower One-platform. Dit platform integreert zonne-energie met opslag- en energiebeheertechnologieën, waardoor gebruikers volledige controle krijgen over hun energievoorziening. 

Breed scala aan paneelopties

SunPower biedt verschillende paneeltypes aan om aan diverse klantbehoeften te voldoen, waaronder de P-serie, AC-gekoppelde panelen en het Maxeon-paneel. De P-serie combineert hoog rendement met betaalbaarheid, terwijl de AC-gekoppelde panelen zijn uitgerust met ingebouwde micro-omvormers voor verbeterde prestaties en betrouwbaarheid. Het Maxeon-paneel maakt gebruik van revolutionaire Maxeon-cellen voor ongeëvenaarde duurzaamheid en prestaties. 

Meer weten over de mogelijkheden van SunPower?

Meer weten over de mogelijkheden van SunPower?

ContactGratis intake

Of vraag direct een offerte aan voor zonnepanelen

Offerte aanvragen

SolarTip
Middelweg 45
5253 CE Nieuwkuijk

SolarTip
Middelweg 45
5253 CE
Nieuwkuijk

© Copyright 2024 Solartip B.V.